Vakantie van Elise, Liza en Kaya

De vakantie van mij (Elise):
Ik ben naar Ponyparkcity geweest. Dat is een vakantiepark met pony’s. Je mag je pony de hele dag meenemen naar je huisje! Natuurlijk niet de hele dag. Je moet ze om 9.00u. ophalen en je moet hem om 18.00u. naar de pony officer brengen. Dan gaan ze naar de giant stable. Dat is een hele grote stal, waar alle pony’s in gaan en daar ligt hooi. Dan kun je ze heel goed aaien. Dit was mijn eerste week. De tweede week heb ik niks gedaan. Doei!

De vakantie van mij (Kaya):
Ik was naar Hellendoorn geweest met mijn moeder, vader en broer en mijn neefjes. We gingen ook nog naar Utrecht en hebben de Domtoren gezien en ook gingen we naar Den Haag. Daar was een stomme Chinees, want we mochten niet naar binnen!

Vakantie van mij (Liza):
Ik ben naar Borkum geweest en heb een pup gekocht.

Wordt vervolgd……………………………..