Kerst op de Emmaschool

Op de Emmaschool werd gisteravond het kerstfeest uitbundig gevierd en de kinderen en ouders hebben er van genoten. De samenzang van alle groepen op het schoolplein is hopelijk de start van een mooie traditie.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de bijdrage aan deze gezellige avond.

Een speciaal woord van dank is er voor de CuMuCie en onze Event Manager Roelina, die alles prima geregeld hebben. Ook de ouders, die in de afgelopen weken en vanmorgen geholpen hebben met de op– en afbouw verdienen een grote pluim!

Kerstcafé

Het Kerstcafé 2017 was zeer geslaagd. Het was gezellig en druk in de ruimte van de peuterspeelzaal en het speellokaal in de Zonnebloem. Veel ouders hadden heerlijke hapjes gemaakt, de pizza’s en hamburgers vielen goed in de smaak en er was voldoende drinken. Al met al een groot succes dus.

Onze dank gaat uit naar:

Bella Italia – Ristorante & Pizzeria,
Restaurant De Hertenkamp,
Vrienden van de Emmaschool,
123gordijn.nl,
Verhuurknaller.nl,
Klok Onderhoud- & Afbouwgroep BV
Stichting Peuterspeelzaalwerk Assen,

En verder bedanken we een ieder die zich, op welke manier dan ook, heeft ingezet voor het Kerstcafé, nogmaals hartelijk !!!

Namens De Culturele & Musical Commissie (CuMuCie): Roelina Fluks, Monique Nomden, Wiesje Anholts, Maria Noordhuis en Leonoor Seidel