Dichten groep 7/8

Vandaag hebben de kinderen van groep 7/8 diverse gedichten gemaakt.

In de ochtend hebben ze verschillende dichtvormen geoefend. Zo hebben ze een Haiku, een Rondeel en een Limerick geschreven. Dit ging heel goed, de kinderen waren erg creatief!

’s Middags hebben ze een kaart verstuurd naar iemand van eigen keuze. Sommige opa’s, oma’s, nichtjes, papa’s, mama’s, broertjes, zusjes kunnen leuke post verwachten morgen. Houd de brievenbus in de gaten! šŸ™‚

Dankzij de leuke Valentijn actie hoeft er geen postzegel op de envelop! Wat wel? Een echte kus op de envelop! Iedereen heeft met een lippenstift voor de spiegel gestaan om vervolgens een mooi afdruk op de envelop achter te laten!

Nu hopen dat alles aankomt op het juiste adres……

https://photos.app.goo.gl/9lhANJOVKTJXX9cc2