Eerste schooldag van Dalibor

Juf Diana en de klas waren allemaal heel enthousiast voor de eerste schooldag. We deden eerst een paar spelletjes en we vertelden wat we hebben gedaan in de vakantie. Daarna begonnen we gelijk al met rekenen. We kregen instructie en daarna ging het stoplicht op  10 minuten en daarna ging hij op oranje en mochten we zachtjes overleggen, maar we mochten niet de juf vragen en daarna gingen we spelling doen en toen ging het stoplicht weer op rood voor 15 minuten en na de spelling les gingen sommige kinderen naar huis en de andere naar de overblijf. In de middag toen had juf Diana ons een huiswerk opdracht gegeven en de volgende dag gingen we met onze huiswerkopdracht bezig: Een striptekening maken. Ik had Brian, uit Family guy en die was super mooi geworden en andere kinderen hadden ook een hele mooie tekening gemaakt.

Dat was mijn eerste schooldag en een stukje van de tweede schooldag.